Ωράριο εξυπηρέτησης

Δευτ.-Παρ 10.00-17.00

Τηλ. Επικοινωνίας

Παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

ΠΑ.ΣΥ.Σ.Π.Α. - Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Υγείας

Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Υγείας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Πρόσθετης Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών και Λοιπού Δημοσίου Τομέα

Στο πεδίο της ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας περίθαλψης που προσφέρει το πρόγραμμα, οι κύριες παροχές και οι σχετικοί όροι περιλαμβάνουν τα εξής:

➡️ Ιατρικές Επισκέψεις

  • Ποσό συμμετοχής στην Ευρωκλινική Αθηνών: Απεριόριστες Δωρεάν (περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες).
  • Ποσό συμμετοχής στην Ευρωκλινική Παίδων: Από 10€ έως 60€ ανάλογα την ειδικότητα ιατρού (περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις).
  • Ποσό συμμετοχής στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: 10€ ανάλογα την ειδικότητα ιατρού (περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις).
  • Ποσό συμμετοχής σε Πανελλαδικό Δίκτυο της Ευρωκλινικής: 20€ (περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις κατόπιν ραντεβού).

➡️ Διαγνωστικές Εξετάσεις

  • Χρέωση εξετάσεων με τιμοκατάλογο ΦΕΚ

Σας καλούμε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις παροχές του προτεινόμενου Ολοκληρωμένου Προγράμματος Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης του ΠΑ.ΣΥ.Σ.Π.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.Λ.Δ.Τ., το οποίο σχεδιάστηκε για τις ανάγκες παροχής ολοκληρωμένης, συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας των μελών του, και των οικογενειών αυτών, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://cutt.ly/RwqECarN

Εκτός από τις πληροφορίες που μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2106747619 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-17:00), καθώς και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στον λογαριασμό email pspasyspa22@gmail.com

Eleftherios Nikolaou